Meny

Salat Nicoise

Salat Nicoise

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Salat Nicoise

Salat Nicoise er en klassisk fransk salat, med en deilig kombinasjon av oliven, egg, tunfisk og friske grønnsaker. Server som hovedrett, forrett eller en frisk lunsjrett. 
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok eggene i 8 minutter, avkjøl dem, skrell og del dem i båter. Skjær tunfisk i litt store biter. Strimle salaten. Tomatene skjæres i båter, paprika i små terninger, løken i løvtynne ringer og reddikene i tynne skiver.
  • Alt legges lagvis i en salatbolle eller på fat. Legg sorte oliven og ansjosfileter på toppen. Ingrediensene til dressingen blandes godt (helst ristes) og helles over.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også