Saltimbocca-alla-Romana

Saltimbocca alla Romana

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Saltimbocca er tradisjonell mat for italienere. Enkel mat som smaker fortreffelig - kalvekjøtt, spekeskinke og salvie med en deilig hvitvinsjy. 
PORSJONER4

Ingredieser

Bønner

Saus

Fremgangsmåte

  • Skjær flatbiff i 8 tynne skiver, ca. 1 cm, og bank dem forsiktig flate.
  • Legg en skive skinke og 1-2 salvieblad på hver av kjøttskivene. Fest med tannstikker.
  • Kok aspargesbønner til de er møre, ca. 5 minutter. Varm olivenolje i en panne, og fres hvitløk til den blir blank. Tilsett hermetisk tomat og kok blandingen noen minutter. Smak til med oregano, salt og pepper. Hell tomatblandingen over aspargesbønnene ved servering.
  • Smelt smør i en panne. Krydre kjøttskivene med salt og pepper, og stek dem 2-3 minutter på hver side.
  • Lag til slutt sausen. Kok opp hvitvin og pisk inn smør, smak til med salt og pepper.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest