Saltimbocca-av-svinekjott

Saltimbocca av svinekjøtt

Under 20 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Tradisjonell mat for italienere. Vanligvis lages Saltimbocca med kalvekjøtt, men her har vi brukt svinekjøtt. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bank svinefiletene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver schnitzel, fest med tannstikker.
  • Stek dem på middels varme i 3 minutter på hver side. Dryss salt og pepper over filetene. Ta dem opp og hold dem varme under lokk.
  • Kok opp hvitvin og pisk inn 1-2 ss smør/margarin. Smak til med salt og pepper.
  • Serveres med saus, brød og erter.
  • * i 8 tynne skiver.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften