Sandkaker-1-1-1

Sandkaker

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sandkaker er en av de gamle julekakene. Meierismøret er en av hovedingrediensene og er med på å gi kakene den karakteristiske smaken sammen med mandlene. 
PORSJONER1 Ca. 20 kaker

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel. Tilsett mandler, egg og sukker. Arbeid deigen sammen, og la den hvile en times tid i kjøleskapet. Trykk deigen ut i formene. Stek kakene ved 175 grader i 10 - 15 minutter, og la dem avkjøles litt i formene før de hvelves. Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks eller i fryseboksen.
  • Med litt vispet kremfløte og bær, frukt etc. blir sandkaker lekre små kremkaker til dessert eller kaffekos.
  • I stekeovnen ved 175 grader i 10 - 15 minutter.
Kilde: tine.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest