Sashimi med laks
Til oppskriften

Sashimi med laks

Sashimi kan du servere som forrett, hovedrett eller en del av sushimenyen. Prøv denne oppskriften, og la soyasaus, sitron og koriander heve smaksopplevelsen av laksen. 
20-40 min
Enkel
Asiatisk, Koldtbord
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær et jevnt stykke av laksefileten og skjær den i 2-3 mm tykke skiver.
  • Skråskjær fileten, alltid mot trevlene i fiskekjøttet.
  • Skjær reddik i tynne skiver og rettich i tynne strimler.
  • Bland lakserogn med wasabi
  • Press saften av sitron og bland med soyasaus.
  • Server sashimien med reddik, rettich, lakserogn, sesamfrø og koriander på toppen, og drypp sausen rundt.
Kilde: godfisk.no Foto: Mari Svenningsen
Print