Sashimi med laks

Sashimi med laks

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sashimi kan du servere som forrett, hovedrett eller en del av sushimenyen. Prøv denne oppskriften, og la soyasaus, sitron og koriander heve smaksopplevelsen av laksen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær et jevnt stykke av laksefileten og skjær den i 2-3 mm tykke skiver.
  • Skråskjær fileten, alltid mot trevlene i fiskekjøttet.
  • Skjær reddik i tynne skiver og rettich i tynne strimler.
  • Bland lakserogn med wasabi
  • Press saften av sitron og bland med soyasaus.
  • Server sashimien med reddik, rettich, lakserogn, sesamfrø og koriander på toppen, og drypp sausen rundt.
Kilde: godfisk.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest