Sashimi med soyadressing

Sashimi med soyadressing

Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Det enkle er ofte det beste og det ser du i denne oppskriften. Her skjærer du rå laks i skiver og serverer den med en hjemmelaget soyadressing ved siden av. 
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i tynne skiver.

Dressing

  • Finhakk hvitløk, ingefær, chili og koriander. Press saften av lime, og ha i en skål sammen med soyasaus og sesamolje. Bland hvitløk, ingefær, chili og koriander i sausen.
  • Server sashimiskivene med soyadressingen i en skål ved siden av.
  • Tips: Denne soyadressingen kan gjerne brukes som tilbehør til nigiri sushi og maki sushi.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften