Sashimi

Sashimi

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Sashimi er manges favoritt! Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder havets fristelser til en lekker sashimirett. Enklere og raskere enn dette blir det ikke. 
PORSJONER4

Ingredieser

Soyasaus med lime

Sashimidressing

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær først et jevnt stykke av fiskefiletene. Skjær sjømaten i 2-3 millimeter tynne skiver. Skråskjær fileten, alltid mot trevlene i fiskekjøttet.
  • Soyasaus med lime
  • Press saften av lime i soyasausen og rør inn sesamolje.
  • Sashimidressing
  • Finhakk løk, sylteagurk, selleri og kapers. Bland ingrediensene til dressingen og la den trekke litt i kjøleskapet.
  • Server sashimi med soyasaus med lime eller sashimidressing, og gjerne tynne strimler av rettich og gulrot.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley