Sashimi
Til oppskriften

Sashimi

Sashimi er manges favoritt! Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder havets fristelser til en lekker sashimirett. Enklere og raskere enn dette blir det ikke. 
20-40 min
Middels
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Soyasaus med lime

Sashimidressing

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær først et jevnt stykke av fiskefiletene. Skjær sjømaten i 2-3 millimeter tynne skiver. Skråskjær fileten, alltid mot trevlene i fiskekjøttet.
  • Soyasaus med lime
  • Press saften av lime i soyasausen og rør inn sesamolje.
  • Sashimidressing
  • Finhakk løk, sylteagurk, selleri og kapers. Bland ingrediensene til dressingen og la den trekke litt i kjøleskapet.
  • Server sashimi med soyasaus med lime eller sashimidressing, og gjerne tynne strimler av rettich og gulrot.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print