Sei-i-storform-1

Sei i storform

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En rett med mange variasjoner. Her kan også mye gjøres ferdig dagen før, man kan basere den på rester etter grønnsaker (eller men kan bruke ferdige ingredienser fra glass eller frysedisk.) 
PORSJONER4

Ingredieser

Enkel Tomatsaus

Fremgangsmåte

  • Stek fiske bitene til de har fått en fin farge på den ene siden.
  • Legg de deretter oppå tomatsausen i formen. (Fisken bakes ferdig i ovnen etterpå.)

Enkel Tomatsaus

  • Hakk opp løk og hvitløk, stek dette lett i olivenoljen. Ha på salt og sukker. La dette steke noen sekunder til. Hell over tomatene og skru ned varmen. La det putre i 10 minutter før du mikser sausen i en blender eller med en stavmikser.
  • Smak til med salt og pepper. Har du en favoritt urt kan denne også tilsettes nå. For eksempel: timian, rosmarin, basillikum, salvie gressløk osv….

Anretning

  • Legg sausen i bunnen av formen og topp med alle øvrige ingredienser. Dryss over parmesan og sett formen inn på grillfuntion i ovnen og la den gratineres gyllend. Max 3 minutter i varm ovn.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest