Sei med gode grønnsaker

Sei med gode grønnsaker

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Det blir som en frikassé med fisk og alle de gode grønnsakene i deilig saus. 
PORSJONER4

Ingredieser

saus

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene i pene terninger eller skiver.
  • Kok opp vann med salt, ­pepper og sitronsaft. Kok grønnsakene knapt møre. Ta dem opp og hold dem varme i litt av kokevannet.
  • Skjær fisken i pene porsjonsstykker, og la dem trekke i ­vannet etter grønnsakene i ca. 5 minutter, til de er så vidt g­jennomkokte.
  • Smelt smør, rør inn mel, og spe med kokevann fra fisk og grønnsaker. La sausen koke i 3–4 minutter, spe i fløten, og gi sausen et oppkok. Smak om den trenger mer salt, pepper og sitron. Rør inn dill eller persille.
  • Server fisken med grønn­sakene og sausen over. Spis kokte poteter til.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest