Seifilet med sprø topp

Seifilet med sprø topp

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Det er ikke mer som skal til for å gjøre den hverdagslige seien festfin enn litt ost, urter, sesamfrø og tomat. Denne oppskiften er superenkel. 
PORSJONER4

Ingredieser

Pastasaus

Fremgangsmåte

  • Kok pasta eller ris etter ønske. Smør en ildfast form. Legg skinn- og beinfri stykker av fisk i formen. Dryss salt og pepper over.
  • Bland sammen revet ost, finhakkede urter og sesamfrø. Fordel blandingen over fisken. Stek ved 180 °C i ca. 15 minutter.
  • Små fiskestykker trenger kortere tid. Varm et glass ferdig pastasaus.
  • Server fisken med sausen, og med ris eller pasta etter ønske.
  • Pastasaus Ha de grovhakkede tomatene over i en kjele sammen med løk, hvitløk og basilikum.
  • Kok opp og la det koke i noen minutter.
  • Smak til med salt, pepper og litt sukker.
  • Tilsett 2 ss finhakket, frisk basilikum om du ønsker litt ekstra smak.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest