Seikaker med gressløksaus

Seikaker-med-gressløksaus

Seikaker med gressløksaus

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

Tid: 20-40 min
Grad: Middels

Ingredienser

Porsjoner: 4

Seikaker

Sprø salat

Gressløksaus

SLIK GJØR DU

  1. Vask, skrell og skjær gulrøtter med ostehøvel og sukkererter i strimler. Grovhakk hasselnøtter. Bland alt sammen i en bolle med salat, ha i olivenolje og salt og bland godt.
  2. Skjær fiskefilet i mindre biter og ha dem i en foodprosessor sammen med resten av ingrediensene. La foodprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles er grovt.
  3. Bruk en stor skje og form fiskefarsen til jevne fiskekaker. Stek dem pent brune på begge sider i en varm stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side.
  4. Finhakk hvitløk og gressløk, og bland med resten av ingrediensene. Sett kaldt til du skal spise.

Kilde: matprat.no

Skriv ut