Seikaker-med-gressløksaus
Til oppskriften

Seikaker med gressløksaus

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.
20-40 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Seikaker

Sprø salat

Gressløksaus

Fremgangsmåte

  • Vask, skrell og skjær gulrøtter med ostehøvel og sukkererter i strimler. Grovhakk hasselnøtter. Bland alt sammen i en bolle med salat, ha i olivenolje og salt og bland godt.
  • Skjær fiskefilet i mindre biter og ha dem i en foodprosessor sammen med resten av ingrediensene. La foodprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles er grovt.
  • Bruk en stor skje og form fiskefarsen til jevne fiskekaker. Stek dem pent brune på begge sider i en varm stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side.
  • Finhakk hvitløk og gressløk, og bland med resten av ingrediensene. Sett kaldt til du skal spise.
Kilde: matprat.no
Print