Seikaker med gressløksaus

>>>Seikaker med gressløksaus
Print

Seikaker med gressløksaus

Tid: 20-40 min
Grad: Middels
Posjoner: 4

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

Ingredienser

Seikaker

Sprø salat

Gressløksaus

Fremgangsmåte

  1. Vask, skrell og skjær gulrøtter med ostehøvel og sukkererter i strimler. Grovhakk hasselnøtter. Bland alt sammen i en bolle med salat, ha i olivenolje og salt og bland godt.
  2. Skjær fiskefilet i mindre biter og ha dem i en foodprosessor sammen med resten av ingrediensene. La foodprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles er grovt.
  3. Bruk en stor skje og form fiskefarsen til jevne fiskekaker. Stek dem pent brune på begge sider i en varm stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side.
  4. Finhakk hvitløk og gressløk, og bland med resten av ingrediensene. Sett kaldt til du skal spise.

Kilde: matprat.no

Lagt til av | 2017-09-11T12:07:19+00:00 03. august 2017|Kategori: Fiskefarse|Stikkord: , |

Legg igjen en kommentar

Translate »