stock-photo-delicious-fish-cakes-with-dill-closeup-in-a-pan-on-the-table-horizontal-347993891
Til oppskriften

Hjemmelagde seikaker

Fiskekaker lager du enkelt selv. Kjøre alt sammen i en kjøkkenmaskin, form kakene og steke de i en panne. Smaker godt med sukkerert- og gulrotstuing og kokte poteter.
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del fisken i terninger. Kjør fisk og salt i en kjøkkenmaskin til det blir en seig deig.
  • Rør inn potetmel, finhakket gressløk og nykvernet pepper.
  • Spe med litt kald fløte/melk i en tynn stråle mens maskinen går. Kjøt til det blir en fast farse.
  • Form deigen til kaker og stek i smør på middels varme til de blir gylne utenpå og gjennomstekte inni ca 3 minutter på hver side.
  • Server med kokte poteter og sukkerert- og gulrotstuing >>
Print