Selleriremulade med skinke
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

Remuladen

  • Bland eggeplommen, 1 ss sennep og eddiken i en kjøkkenmaskin eller en hurtigmikser. Hell i oljen mens motoren fortsatt går, dråpevis til å begynne med, i en tynn stråle når remuladen begynner å tykne. Smak til med salt, pepper og mer sennep. Ha remuladen i en bolle og sett den i kjøleskapet til den skal serveres.
  • Bland sitronsaft og salt i en stor bolle med vann. Skrell sellerien, del den i fire, og riv den grovt på råkostjern. Legg det som er revet i sitronvannet, så sell erien ikke blir mørk.
  • La sellerien renne godt av, tørk den på kjøkkenpapir, og vend den i remuladen. La salaten stå ved romtemperatur i 20 minutter før servering. Smak igjen om den trenger mer krydder.
  • Anrett 2 skiver skinke på hver tallerken med en god topp selleriremulade ved siden av. Dryss persille over.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest