Meny
Selleriremulade med skinke
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
Remuladen
  • Bland eggeplommen, 1 ss sennep og eddiken i en kjøkkenmaskin eller en hurtigmikser. Hell i oljen mens motoren fortsatt går, dråpevis til å begynne med, i en tynn stråle når remuladen begynner å tykne. Smak til med salt, pepper og mer sennep. Ha remuladen i en bolle og sett den i kjøleskapet til den skal serveres.
  • Bland sitronsaft og salt i en stor bolle med vann. Skrell sellerien, del den i fire, og riv den grovt på råkostjern. Legg det som er revet i sitronvannet, så sell erien ikke blir mørk.
  • La sellerien renne godt av, tørk den på kjøkkenpapir, og vend den i remuladen. La salaten stå ved romtemperatur i 20 minutter før servering. Smak igjen om den trenger mer krydder.
  • Anrett 2 skiver skinke på hver tallerken med en god topp selleriremulade ved siden av. Dryss persille over.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter