Sennepsbakt lammecarré med søte rotgrønnsaker

Sennepsbakt-lammecarre-med-sote-rotgronnsaker1-2-1

Sennepsbakt lammecarré med søte rotgrønnsaker

Over 60 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Hvis du er på jakt etter å imponere gjestene dine, har du kommet til den rette oppskriften. Lammecarré er en delikatesse. Kjøttet er mørt, saftig og smakfullt. Og den er flott og morsom å servere.
PORSJONER4

Ingredieser

Søte rotgrønnsaker

Potet- og løkstabler

Saus:

Fremgangsmåte

  • Salte og pepre kjøttet og brun det raskt i en stekepanne. Smør det inn med sennep og ha det i en ildfast form. Stekes på 175 grader i ca 20 minutter. Tas ut når steketermometeret viser 60 graders kjernetemperatur.
  • Skrell og kutt grønnsakene i tykke fyrstikkliknende biter (Julienne) og ha de i en ildfast form sammen med salt og smør. Bakes i ovn på 175 grader i ca 45 minutter. Vend inn estragon før servering.
  • Potetene skrelles og skjæres i tynne skiver. Det samme med rødløken. Lag stabler med lagvis potet, løk, timian og krydder inne i en metallring, eller så kan du fylle det i små ildfaste former. Bakes i ovn på 175 grader i ca 45 -60 minutter.
  • Sausen lages ved å ha sennep, soya, sjy i en liten kjele. Kok opp og rør inn smør før servering.
Populære oppskrifter den siste uken