Meny
Sennepsglasert-ytrefilet-av-svin-
Vil du prøve en rett med gode harmonier i smakene bør du prøve denne sennepsglaserte ytrefileten av svin med smørstekt kål, friske asparges og spinat med ricottaost. Psst: Maten blir like god om du ikke presenterer den like flott som dette! 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Brun kjøttet godt i varm panne med smør. Legg fileten over i ildfast form.
  • Smør på en blanding av sennep, griljermel, salt og pepper på fileten. Sett formen inn i ovnen på 125 °C og stek til kjøttet har kjernetemperatur på 70 °C (rosa)
  • Vask og rens spinat, og stek den raskt i panne med smør og finhakket hvitløk til den er myk. Tilsett ricotta, fløte, salt og pepper. Rør godt om og la det trekke i 10 minutter.
  • Skrell asparges og trekk den i sydende lettsaltet vann i ca. 8 minutter.
  • Snitt hodekålen fint og stek den i smør i varm panne til den er myk og god.
Server sennepsglasert ytrefilet av svin i følge med spinat med ricotta, asparges og smørstekt kål
    Kilde: matprat.no Foto: Veslemøy Vråskar

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter