Enestående-sennepssild-1

Sennepssild med eplebiter

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ta sildebitene ut av laken, legg på tørkepapir og la dem renne av seg.
  • Skjær eple og løk i biter, og finhakk dill.
  • Bland sammen dill, sennep, sukker, eddik, solsikkeolje og lettrømme.
  • Smak til sausen med salt og pepper, ev. litt sukker og eddik.
  • Bland eple- og løkbitene inn i sausen.
  • Legg sild og saus lagvis i et glass eller krukke, og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et par timer i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Kilde: godfisk.no Foto: Esten Borgos
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest