> Alle oppskrifter på sild finner du her 

Sennepssild med honning

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
I denne oppskriften får sennepssild en ny vri med honning. En frisk versjon av den klassiske varianten.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smak på sildefiletene og legg dem i vann eller melk et par timer dersom de er for salte.
  • Kutt filetene i biter.
  • Rør sammen de øvrige ingrediensene til en sennepssaus og smak til med salt og pepper.
  • Vend sammen sennepssausen og sildebitene.
  • Ha blandingen i et glass eller krukke, og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskap i ca. 1 uke.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest