Sennepssild

Sennepsild
Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Sennepssild

Sennepssild, tomatsild og sursild er de klassiske silderettene, og her gir deg oppskriften på hvordan du lager sennepssild fra grunnen av.
PORSJONER4

Ingredieser

Sennepssaus

Fremgangsmåte

  • Smak på sildefiletene og legg dem i vann eller melk et par timer dersom de er for salte.
  • Skjær kryddersildfiletene i biter og løk i tynne skiver.
  • Bland majones med sennep, dill, eddik og sukker.
  • Smak til med pepper, ev. sukker og eddik.
  • Legg sild og løk lagvis i et glass eller krukke.
  • Hell sennepssausen over og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer Hensley
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken