Septembersalat med egg
Til oppskriften

Septembersalat med egg

Salaten lages av fiskepudding, reker og smakfulle grønnsaker som vendes inn i en god dressing av kremfløte og majones. Anrett med eggebåter og server med for eksempel hvitløksbrød. 
20-40 min
Middels
Forrett, Koldtbord, Lunsj
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del fiskepuddingen i terninger, kok blomkålhodet så vidt mørt og del det opp i små biter.
  • Ha alt over i en bolle sammen med reker og erter. Spar noen av rekene til pynt.
  • Visp kremfløten lett (den skal ikke bli stiv) og bland inn majones. Smak til med sitronsaft og pepper. Vend sausen forsiktig med de øvrige ingrediensene til salaten.
  • Del de kokte eggene i fire og pynt med eggbåter og reker.
  • Tips: Server salaten for eksempel sammen med hvitløksbrød eller la den være en del av et koldtbord.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Print