Shakshuka

Shakshuka

 

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Shakshuka

Shakshuka er en rett der egg posjeres i en deilig tomatsaus. Dette er en sunn middagsrett, som også kan spises som en deilig lunsj eller en helgefrokost.
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløk, løk, chili og paprika.
  • Ha olje i en varm panne. Fres hvitløk, løk, chili og paprika, til det er blankt.
  • Ha i tomat og spisskumen. La det småkoke i ca. 20 min, til du får en saus.
  • Kutt agurk og rødløk i små terninger og bland sammen til en salat.
  • Lag små fordypninger i tomatsausen blandingen og knekk ett og ett egg ned i fordypningene. La retten småkoke på middels varme i ca. 6 minutter. Ha på lokk og la stå til det danner seg en hvit hinne på eggene.
  • Server shakshukaen med agurk- og rødløksalat og deilig ferskt grovt brød.
Kilde: matprat.no
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken