Sherrysild-1

Sherrysild

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Det trenger ikke være vanskelig å lage hjemmelaget sild, det er nemlig lov å jukse litt. Ta utgangspunkt i påleggssild på glass, og vips så har du for eksempel en egenprodusert sherryvariant. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær rødløk, ingefær, gulrot og pepperrot i tynne skiver. Hell laken fra silden i en bolle og bland den med sherry, hel pepper og sennepsfrø.
  • Legg sild, rødløk, ingefær, gulrot, pepperrot og laurbærblad lagvis i et glass eller krukke.
  • Hell laken over og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.
  • Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte peppersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake >>
Kilde: godfisk.no Foto: Esten Borgos
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest