Sild-med-pepperrot-og-rødløk
Til oppskriften

Sild med pepperrot og rødløk

Dette er oppskriften på en smakfull påleggssild med pepperrot, rødløk, eple, crème fraîche og yoghurt. Med en ekstra dag i kjøleskapet får den enda mer smak.
Over 60 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ta sildebitene opp av laken og la dem renne av seg på tørkepapir.
  • Riv pepperrot fint og eple grovt, og skjær rødløk i tynne ringer.
  • Bland sammen pepperrot, eple, rødløk, eplecidereddik og sukker i en bolle.
  • Tilsett sildebiter, crème fraîche, yoghurt og hakket gressløk, og bland godt.
  • Ha blandingen i et glass eller krukke og legg på lokk.
  • Silden bør trekke minst et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Kilde: godfisk.no Foto: Katrine Lunke
Print