Sild-med-pepperrot-og-rødløk

Sild med pepperrot og rødløk

Over 60 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Dette er oppskriften på en smakfull påleggssild med pepperrot, rødløk, eple, crème fraîche og yoghurt. Med en ekstra dag i kjøleskapet får den enda mer smak.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ta sildebitene opp av laken og la dem renne av seg på tørkepapir.
  • Riv pepperrot fint og eple grovt, og skjær rødløk i tynne ringer.
  • Bland sammen pepperrot, eple, rødløk, eplecidereddik og sukker i en bolle.
  • Tilsett sildebiter, crème fraîche, yoghurt og hakket gressløk, og bland godt.
  • Ha blandingen i et glass eller krukke og legg på lokk.
  • Silden bør trekke minst et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Kilde: godfisk.no Foto: Katrine Lunke
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften