Meny
Sildesalat
Sildesalat er en gammel klassiker som gjerne serveres med grovt rugbrød. Det finnes mange forskjellige varianter, men i denne oppskriften er det tilsatt eple, rødbeter og potet. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Smak på sildefiletene og legg de i vann eller melk et par timer dersom de er for salte.
  • Kok poteten.
  • Tørk sildefiletene og skjær de i terninger. Skjær eple, rødbete og potet i terninger, og finhakk sylteagurk og løk.
  • Rør sammen majones og rømme, smak til med eddik og litt sukker etter ønske. Vend inn de øvrige ingrediensene forsiktig.
  • Sildesalaten er klar til servering, og serveres med godt brød.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Kilde: godfisk.no
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter