Sitron kylling «picata»
Til oppskriften

Sitron kylling "picata"

Kylling picata med sitron og kapers er en enkel å lage og smaker godt med spaghetti til. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingbrystene i to slik at du har totalt fire stykker. Dekk med plastfolie og banke de til en jevn tykkelse på ca 1.3 cm eller mindre. Ha mel i en bolle med litt salt og pepper. Ha kyllingen i melblandingen og sett det til side.
  • Varm 1 ss smør og 1 ss olivenoljen i en kjele. Stek kyllingen i noen minutter på hver side så den blir gylden. Ta ut kylling og sett den til side.
  • Tilsett vin i sjyen og la det få surre litt. Tilsett buljong, sitronsaft og sitronskiver. La blandingen reduseres til halvparten eller mindre. Tilsett kapers, resten av smør og olje.
  • Ha kyllingen tilbake i pannen og la de bli varme. Dryss med frisk hakket persille.
  • Server med spaghetti!
Print