Sitronfromasj-1

Sitronfromasj

Over 60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
De fleste av oss har vel laget sitronfromasj på skolekjøkkenet. Det er nemlig en god, gammeldags dessert som fortjener å løftes frem igjen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca. 7 minutter. Klem vannet ut og løs gelatinen opp i litt kokende vann.
  • Pisk kremen halvstiv. Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett finrevet sitronskall i eggedosisen.
  • Hell gelatinen i en tykk stråle i eggedosisen under omrøring. Vend inn pisket krem og sitronsaft. Smak til om fromasjen er passe søt.
  • Fyll fromasj i porsjonsglass eller i en glassbolle. Dekk med plast og sett kaldt i minst et par timer eller natten over.
  • Server fromasjen med strimler av sitronskall eller lime.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften