Sjeva med culotte, eple- kålsalat og syltet rødløk
Til oppskriften

Sjeva med culotte, eple- kålsalat og syltet rødløk

Ei skikkelig sjeva. En herlig brødblings. Blir uansett knallgodt med alt dette gode på.
20-40 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

KÅLSALAT

SYLTET RØDLØK

Fremgangsmåte

  • Bland sammen finkuttet hvitløk, finkuttet sylteagurk, majones, lettrømme, paprikapulver, tabasco og sitronsaft. Strimle kål og epler. Bland sammen og smak til med salt.
  • Rødløken skrelles og kuttes i tynne skiver. Fres i olje og ha på resterende ingredienser. Stek til væsken er fordampet.
  • Skjær kjøttet i tynne påleggskiver. Skjær godt brød i store smørbrødskiver. Smør på godt smør og legg på frisk nyvasket, sprø salat. Ha på eple-kål salaten. Legg deretter på kjøttet, for så å toppe sjevå med syltet rødløk.
Print