Meny
Sjokolademousse-med-vaniljekesam-1
Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like! 
Porsjoner4
Ingredieser
Sjokolademousse
Pynt
  • 1 dl sjokolade høvlet eller grovrevet sjokolade eller friske bær
Fremgangsmåte
  • Når du skal lage sjokolademousse, starter du med å vispe eggeplommene med sukker til det er porøst og luftig. Rør i kaffen.
  • Bryt sjokoladen i biter og smelt den i en skål i vannbad eller i mikrobølgeovn. Rør sjokolade og kesam i blandingen.
  • For en enda magrere variant, kan du bruke TINE Kesam Vanilje Mager. Visp fløten til en lett krem. Vend kremen forsiktig i blandingen.
  • Her kan du alternativt bruke TINE Lett Dessertfløte som du visper til krem. Fordel moussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering.
  • Pynt med høvlet sjokolade eller bær ved servering.
  • Tips: Kjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.
Kilde: tine.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter