Meny
Sjokolademousse-i-sjokoladeskål-1
Sjokolademousse er en dessert de fleste liker svært godt. Denne oppskriften passer godt til selskap, men kan også halveres til en vanlig søndagsdessert. 
Porsjoner10
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Pisk eggedosis av eggeplommer og melis.
  • Smelt sjokoladebiter i varm kaffe. Sjokoladen må ikke røres i før den er helt myk. Tilsett flytende sjokolade i eggedosisen.
  • Rør forsiktig inn pisket kremfløte og eggehviter som er stivpisket med en knivsodd salt. Smak til med likør, som vendes forsiktig inn i blandingen.
  • Anrett sjokolademoussen i serveringsbolle eller i porsjonsskåler. Avkjøl minst 2 timer før servering.
  • Tips: Oppskriften kan gjerne dobles eller tredobles for servering til mange gjester.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter