Sjokolademousse-i-sjokoladeskål-1

Sjokolademousse til selskap

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sjokolademousse er en dessert de fleste liker svært godt. Denne oppskriften passer godt til selskap, men kan også halveres til en vanlig søndagsdessert. 
PORSJONER10

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Pisk eggedosis av eggeplommer og melis.
  • Smelt sjokoladebiter i varm kaffe. Sjokoladen må ikke røres i før den er helt myk. Tilsett flytende sjokolade i eggedosisen.
  • Rør forsiktig inn pisket kremfløte og eggehviter som er stivpisket med en knivsodd salt. Smak til med likør, som vendes forsiktig inn i blandingen.
  • Anrett sjokolademoussen i serveringsbolle eller i porsjonsskåler. Avkjøl minst 2 timer før servering.
  • Tips: Oppskriften kan gjerne dobles eller tredobles for servering til mange gjester.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest