Skinkebiff-med-appelsin-og-ananas-1
Til oppskriften

Skinkebiff med appelsin og ananas

Her er en frisk og spicy skinkebiffvariant. Ananas og appelsin matcher skinkebiffen på en ypperlig måte, mens chilien får sette preg på retten uten å dominere.
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Ha olje i en varm stekepanne, og legg biffene i pannen. Krydre dem med salt og pepper.
  • Brun dem raskt på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  • Stek oppdelt frukt, ingefær og chili raskt i en stekepanne på svak varme. Strø over koriander til slutt.
  • Server skinkebiffene med stekt frukt og ris.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print