Skinkebiff med grillet ananassalat

Skinkebiff med grillet ananassalat

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Skinkebiff er en mager, saftig biff av svin flatbiff som lett lar seg kombinere med en herlig, frisk ananassalat.
PORSJONER4

Ingredieser

Ananassalat

Fremgangsmåte

  • Skrell ananas, del den i fire og fjern kjernen. Skjær ananas i 1 cm tykke skiver, og pensle dem med litt olje. Grill ananas på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side.
  • Rens chili, og finhakk den. Bland chili med ingefær, koriander, limesaft og solsikkeolje i en bolle. Ha i nygrillede ananasbiter. Smak til med salt og pepper.
  • Pensle skinkebiffer med grillolje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiff på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere varme i 3-4 minutter.
  • Server saftig grillet skinkebiff med frisk og spicy ananassalat.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd 
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest