Skinkebiff med grillet ananassalat

Skinkebiff med grillet ananassalat

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Skinkebiff er en mager, saftig biff av svin flatbiff som lett lar seg kombinere med en herlig, frisk ananassalat.
PORSJONER4

Ingredieser

Ananassalat

Fremgangsmåte

  • Skrell ananas, del den i fire og fjern kjernen. Skjær ananas i 1 cm tykke skiver, og pensle dem med litt olje. Grill ananas på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side.
  • Rens chili, og finhakk den. Bland chili med ingefær, koriander, limesaft og solsikkeolje i en bolle. Ha i nygrillede ananasbiter. Smak til med salt og pepper.
  • Pensle skinkebiffer med grillolje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiff på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere varme i 3-4 minutter.
  • Server saftig grillet skinkebiff med frisk og spicy ananassalat.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd 
Populære oppskrifter siste uke