Meny
Skinkebiff-med-grillet-ananassalat-
Skinkebiff er en mager, saftig biff av svin flatbiff som lett lar seg kombinere med en herlig, frisk ananassalat.
Porsjoner4
Ingredieser
Ananassalat
Fremgangsmåte
  • Skrell ananas, del den i fire og fjern kjernen. Skjær ananas i 1 cm tykke skiver, og pensle dem med litt olje. Grill ananas på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side.
  • Rens chili, og finhakk den. Bland chili med ingefær, koriander, limesaft og solsikkeolje i en bolle. Ha i nygrillede ananasbiter. Smak til med salt og pepper.
  • Pensle skinkebiffer med grillolje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiff på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere varme i 3-4 minutter.
Server saftig grillet skinkebiff med frisk og spicy ananassalat.
    Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd 

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter