Skinkebiff med grillet ananassalat
Til oppskriften

Skinkebiff med grillet ananassalat

Skinkebiff er en mager, saftig biff av svin flatbiff som lett lar seg kombinere med en herlig, frisk ananassalat.
Under 20 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Ananassalat

Fremgangsmåte

  • Skrell ananas, del den i fire og fjern kjernen. Skjær ananas i 1 cm tykke skiver, og pensle dem med litt olje. Grill ananas på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side.
  • Rens chili, og finhakk den. Bland chili med ingefær, koriander, limesaft og solsikkeolje i en bolle. Ha i nygrillede ananasbiter. Smak til med salt og pepper.
  • Pensle skinkebiffer med grillolje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiff på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere varme i 3-4 minutter.
  • Server saftig grillet skinkebiff med frisk og spicy ananassalat.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd 
Print