Meny
Skinkebiff med grillet frukt og groønsaker

Skinkebiff med grillet frukt og groønsaker

kinkebiff er skåret av flatbiff som er magert, saftig og smakfullt. Servert med enkelt tilbehør får man et herlig måltid på kort tid.
Porsjoner4
Ingredieser
Mynteyoghurt
Fremgangsmåte
  • Bland sammen yoghurt, mynte, salt og pepper til dressingen. La den stå i kjøleskapet ca. 1 time før servering.
  • Skjær ananas i to, ta ut kjernen og del den i båter. Rens og del paprika i fire. Kutt squash i skiver.
  • Pensle skinkebiffene med olje, krydre med salt og pepper. Grill dem på sterk varme i 2 minutter på hver side, etterstek dem på lavere varme i 2-3 minutter. La biffene hvile litt før servering.
  • Lag gjerneet ventespyd om du har barn eller gjester som er ekstra sultne.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter