Skinkebiff med grillet frukt og groønsaker

Skinkebiff med grillet frukt og grønnsaker

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
kinkebiff er skåret av flatbiff som er magert, saftig og smakfullt. Servert med enkelt tilbehør får man et herlig måltid på kort tid.
PORSJONER4

Ingredieser

Mynteyoghurt

Fremgangsmåte

  • Bland sammen yoghurt, mynte, salt og pepper til dressingen. La den stå i kjøleskapet ca. 1 time før servering.
  • Skjær ananas i to, ta ut kjernen og del den i båter. Rens og del paprika i fire. Kutt squash i skiver.
  • Pensle skinkebiffene med olje, krydre med salt og pepper. Grill dem på sterk varme i 2 minutter på hver side, etterstek dem på lavere varme i 2-3 minutter. La biffene hvile litt før servering.
  • Lag gjerneet ventespyd om du har barn eller gjester som er ekstra sultne.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd 
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest