Meny

Skinkepai

Skinkepai

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Skinkepai

Pai er egentlig en britisk spesialitet. Skinkepai kan spises som den er, eller med en deilig frisk salat og kanskje en rømmedressing til. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel, tilsett cottage cheese. Arbeid deigen raskt sammen og la den hvile 1/2 time i kjøleskap. Skjær skinke, purreløk og paprika i strimler og riv osten.
  • Trykk deigen ut i en smurt paiform, slik at bunn og sider er dekket. Prikk deigen med en gaffel og stek den ca. 15 minutter på 200° C.
  • Ta ut paien, legg i skinke, ost og grønnsaker. Visp sammen egg, melk og krydder og hell blandingen over. Stekes videre ca. 35 minutter.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også