Skogsbærrand-1

Skogsbærrand

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En dessert som er fylt til randen med masse bær og som smaker aldeles herlig med pisket krem og friske bær på toppen. Fryser du ned årets bær, kan du imponere med desserten gjennom hele vinteren. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5-10 minutter.
  • Mos bærene sammen med sukkeret.
  • Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i 3 ss kokende vann.
  • Pisk kremen stiv, og bland krem, yoghurt og bærmos. Rør til slutt inn gelatinen.
  • Hell blandingen i en dessertform og la den stivne i kjøleskapet.
  • Dypp formen i litt varmt vann og hvelv desserten over på et serveringsfat. Pynt gjerne med pisket krem og friske skogsbær.
Kilde: frukt.no Foto: Anders Martinsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest