Småbiff-med-epler-og-løk-1
Til oppskriften

Småbiff med epler og løk

Smaksrike epler og saus med grov sennep gjør svinefileten enda bedre. En liten koserett eller som middag med poteter til. 
Under 20 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens eplene og skjær i tykke skiver - ca. 1 cm. Skrell løk og skjær i 1 cm tykke skiver. Finstrimle vårløk og spar litt til pynt.
  • Stekes i pannen i litt smør/olje.
  • Indrefilet av svin er magert og godt (bytt ev ut med kyllingfilet). Skjæres i skiver og stekes raskt i panne på begge sider. Tas opp, før fløte helles i sammen med sennep. La det putre noen minutter.
  • Fordel løk og epler på varme tallerkner.
  • Ha filetskiver over og pynt med vårløk.
  • Saus og poteter serveres for seg.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson
Print