Småpoteter-med-rosenkålpuré-2

Småpoteter med rosenkålpuré

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Puré av rosenkål er kjempegodt! Her har vi lagt en spiseskje med pureen på halve nykokte poteter. Dekorativt og smaksrikt innslag til buffeten eller tapasbordet. 
PORSJONER10 stykker

Ingredieser

Rosenkålpuré

Fremgangsmåte

  • Kok opp vannet til potetene. Ha i salt og godt vaskede poteter. Det er viktig å bruke små, jevnstore poteter. La de koke til de såvidt er møre - ca. 15 minutter. Hell av kokevannet og la potetene dampe et par minutter under lokk.
  • Kok opp rosenkålen i vann under lokk sammen med smør, halvparten av fløten, sukker og timian. La det småkoke i 2 minutter. Kjør rosenkålen i en foodprosessor til en fin puré. Spe med resten av fløten til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.
  • Server rosenkålpureen på halve poteter og dryss finhakket sprøstekt bacon på.
Kilde: frukt.no Foto: Jon Marius Nilsson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest