Smuldrepai-med-rabarbra-1

Smuldrepai med rabarbra

40-60 min
Enkel
Print
Smuldrepai er herlig enkelt. Her er det rom for å ta det litt på slump. Rabarbrapaien smaker nydelig med kanelyoghurt og gjerne et glass forfriskende limonade. 
PORSJONER4

Ingredieser

Smuldredeig

Kanelyoghurt

Fremgangsmåte

  • Skyll rabarbrastilkene og skjær dem i passelig små biter. Bland sukker og potetmel og vend dette med rabarbraen. Ha i en smurt ildfast form. eller fire porsjonsformer.
  • Smuldre sammen mel, sukker, bakepulver og smør til en grynet masse. Bland i mandlene. Strø deigen over rabarbraen og stek i forvarmet ovn på 225 °C i ca. 30 minutter.
  • Form kuler av yoghurt med to skjeer og vend dem i kanel.
  • Server lun rabarbrapai med kanelyoghurt. Rosa limonade smaker godt til.
Kilde: matprat.no Foto: Veslemøy Vråskar