Snegler med hvitløk og urtesmør
Til oppskriften

Snegler med hvitløk og urtesmør

Ca. 20 min
Enkel
PORSJONER6

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200 °C. Skyll sneglene i kaldt vann. La dem renne godt av, og sett dem til side. Knus hvitløken og hakk bladpersillen og gressløken.
  • Bland smør, hvitløk, persille og gressløk i en bolle til det blir jevnt. Smak til med salt og svart pepper.
  • Legg litt smør og en snegle i hvert skall. Forsegl skallene med resten av smøret og dryss med brødsmuler.
  • Legg sneglene i en langpanne med den åpne enden opp, slik at smøret ikke renner ut av skallet. Stek i 5-6 rninutter, eller til smøret bobler og brødsmulene er lett brune. Server med fersk loff
  • Tips: Escargot-skall (snegleskall) fas kjøpt i delikatesseforretninger. Får du ikke tak i det, kan du bruke små ildfaste former i stedet.
Print