Sommerens-jordbrkake-1

Sommerens jordbærkake

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne jordbærkaken, som er inspirert av panna cotta, lages uten ovn og passer derfor utmerket på hytta. Den er lett å lage og smaker fortreffelig som en ekstra kos på varme sommerkvelder. 
PORSJONER1 kake

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Knus havrekjeksene og bland med malte valnøtter og smeltet smør. Trykk deigen i en rund kakeform, ca. 22 cm i diameter, med avtakbar kant.
  • Rens jordbærene og sett dem i bunnen. Pisk kremfløten stiv og bland med lettrømmen. Lag sitrongelé etter anvisningen på pakken, men med halvparten av vannet. Avkjøl gelévæsken og hell den i kremblandingen i en tynn stråle under omrøring. Hell massen over bærene og la det stå kaldt til det stivner.
  • Ta kaken ut av formen og pynt med jordbær.
  • * med sitronsmak med halvparten av vannet.
Kilde: frukt.no Foto: Inkognito
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest