Sommerkoteletter med appelsin og grønnkålsalat
Til oppskriften

Sommerkoteletter med appelsin og grønnkålsalat

Sommerkoteletter med saltkokte poteter, appelsin og grønnkål med frisk dressing. En rask, fristende og god middag!
Under 20 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Krydre sommerkotelettene med litt pepper og finhakket timian. Stek dem i rapsolje til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca 4 minutter på hver side. Du kan også grille sommerkotelettene.
  • Bland grønnkålmix med appelsin kuttet i terninger. Bland salaten med appelsinjuice, olivenolje, salt og pepper.
  • Varm potetene ved å fyllle 2-3 cm med vann i bunnen av en kjele, ha i potetene og kok opp under lokk. Kan også varmes i mikrobølgeovn på 750W i 3-4 minutter.
  • Server sommerkotelettene med grønnkålsalaten og de saltkokte potetene.
Kilde: meny.no
Print