Sommerkoteletter med bulgurotto

 

Til oppskriften

Sommerkoteletter med bulgurotto

Sommerkotelettene trenger bare noen få minutter på grillen før de er serveringsklare. Her har vi laget en vri på risottoen, og laget den med bulgur i stedet. Derfor navnet bulgurotto.
20-40 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Bulgurotto

Fremgangsmåte

  • Bløtlegg bulgur i 30 minutter. Ha den over i en sil og la den renne godt av seg.
  • Finhakk løk og hvitløk og stek det med margarin i en kjele, sammen med tørket estragon.
  • Ha i bulgur og hell over halvparten av vinen og fløten- Kok til all væsken har kokt inn. Rør hele tiden.
  • Ha i resten av væsken og rør ekstra godt mot slutten av koketiden til du får en kremete konsistens.
  • Rør inn revet parmesan og smak til med salt og pepper.
  • Pensle kotelettene med olje. Dryss på krydder. Grill kotelettene 4-5 minutter på hver side.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print