Meny
Sommerkoteletter-med-bulgurotto-MP
Sommerkotelettene trenger bare noen få minutter på grillen før de er serveringsklare. Her har vi laget en vri på risottoen, og laget den med bulgur i stedet. Derfor navnet bulgurotto.
Porsjoner4
Ingredieser
Bulgurotto
Fremgangsmåte
  • Bløtlegg bulgur i 30 minutter. Ha den over i en sil og la den renne godt av seg.
  • Finhakk løk og hvitløk og stek det med margarin i en kjele, sammen med tørket estragon.
  • Ha i bulgur og hell over halvparten av vinen og fløten- Kok til all væsken har kokt inn. Rør hele tiden.
  • Ha i resten av væsken og rør ekstra godt mot slutten av koketiden til du får en kremete konsistens.
  • Rør inn revet parmesan og smak til med salt og pepper.
  • Pensle kotelettene med olje. Dryss på krydder. Grill kotelettene 4-5 minutter på hver side.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter