Sommersalat-med-mye-godt-i-1
Til oppskriften

Sommersalat med mye godt i

Enten du sitter i hagen, på verandaen eller nede ved brygga, så er denne salaten perfekt til late sommerdager hvor været skal nytes og minst mulig tid skal brukes på å tilberede mat. I denne salater har vi
Under 20 min
Enkel
Koldtbord, Salater
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre. Skyll og rist godt av salaten.
  • Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.
  • Anrett alt sammen på et stort fat eller i en romslig bolle. Riv mozzarellaen i biter og legg de på sammen med ruller av spekeskinke like før servering.
  • Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annet gourmetsalt), nykvernet pepper og basilikumblader.
  • Serveres med godt brød til.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson
Print