Sot-sopp-pai

Sopp-pai med bacon

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Herlige små paier, som kan nytes sammen med en god salat. Perfekt som en liten smårett, eller som en forrett.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør, hvetemel og sukker sammen til blandingen er kornet. Tilsett vannet og kna deigen lett sammen. La den hvile ca. 20 minutter i kjøleskapet.
  • Skjær baconskivene i biter og stek dem i en varm panne. Del opp soppen og brun den i pannen sammen med baconet.
  • Visp egg sammen med crème fraîche, ost og krydder. Del deigen i fire. Kjevl ut deigemnene og kle formene.
  • Strø bacon og soppblandingen på bunnen. Hell eggeblandingen over.
  • Stek paiene på 225 ºC i 20-30 minutter til eggestanden stivner og har fått gyllen overflate.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften