Sot-sopp-pai
Til oppskriften

Sopp-pai med bacon

Herlige små paier, som kan nytes sammen med en god salat. Perfekt som en liten smårett, eller som en forrett.
40-60 min
Middels
Middag, Pai
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør, hvetemel og sukker sammen til blandingen er kornet. Tilsett vannet og kna deigen lett sammen. La den hvile ca. 20 minutter i kjøleskapet.
  • Skjær baconskivene i biter og stek dem i en varm panne. Del opp soppen og brun den i pannen sammen med baconet.
  • Visp egg sammen med crème fraîche, ost og krydder. Del deigen i fire. Kjevl ut deigemnene og kle formene.
  • Strø bacon og soppblandingen på bunnen. Hell eggeblandingen over.
  • Stek paiene på 225 ºC i 20-30 minutter til eggestanden stivner og har fått gyllen overflate.
Print