Meny
Sot-flintstek-
Flintstek er populær grillmat, men av og til kan det være godt med en forandring. Prøv flintstek marinert i sviskejuice. Vi tipper du blir positivt overrasket!
Porsjoner2
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Legg flintstek i en plastpose og hell på sviskejuice. La dette marinere i minst to timer.
  • Ta ut flintsteken av posen. Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen.
  • Pensle litt olje på flintsteken og gni inn salt og pepper.
  • Grill den i 15-20 minutter. Grill den på sterk varme de første 5 minuttene (ca. 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.
  • La den hvile 10 minutter. Flintsteken kan du dele i 2 eller 4 stykker og spise som biff eller skjær den i skiver som en stek.
Server med druer, ananas og sviske, salat og brød / loff.
    Kilde: matprat.no Foto: Kim Holthe

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter