Søt flintstek

Søt flintstek

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Flintstek er populær grillmat, men av og til kan det være godt med en forandring. Prøv flintstek marinert i sviskejuice. Vi tipper du blir positivt overrasket!
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg flintstek i en plastpose og hell på sviskejuice. La dette marinere i minst to timer.
  • Ta ut flintsteken av posen. Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen.
  • Pensle litt olje på flintsteken og gni inn salt og pepper.
  • Grill den i 15-20 minutter. Grill den på sterk varme de første 5 minuttene (ca. 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.
  • La den hvile 10 minutter. Flintsteken kan du dele i 2 eller 4 stykker og spise som biff eller skjær den i skiver som en stek.
  • Server med druer, ananas og sviske, salat og brød / loff.
Kilde: matprat.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest