Meny
Søt mangochutney
Søt mangochutney smaker godt til til karriretter. 
Porsjoner1
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær fra sidene av steinen på mangoene og bruk en stor skje til å grave ut kjøttet. Skjær resten av kjøttet fra kantene av steinen og skjær alt kjøttet i store skiver. Dryss salt over.
  • Legg garam masala og sukker i en bolle og bland godt. Legg over i en stor kjele med hvitvinseddik. Kok opp og reduser varmen og la det trekke i 5 minutter. Tilsett mangoskivene, finhakkede chilier uten frø, finrevet frisk ingefær og finhakkede dadler og la det trekke i 1 time til mangoen er myk. Rør ofte under kokingen for å hindre chutneyen i å brenne seg fast i bunnen, særlig mot slutten av koketiden.
  • Legg straks over i meget rene, varme glass og forsegl. Snu glassene opp ned i 2 minutter, Sett det så til avkjøling. Kan lagres i opptil 6 måneder.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter