Meny

Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Spaghetti bolognese

Denne veldiiftende og smakfulle italienske pastaretten faller i smak hos de fleste. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i en stor stekepanne på svak varme. Legg i løk og stek i 3 minutter.
  • Ha hvitløk, gulrot, selleri og bacon i pannen. Fres i 3-4 minutter, eller til det så vidt begynner å bli brunt.
  • Tilsett karbonadedeig og stek på sterk varme i ytterligere 3 minutter, eller til kjøttet er brunt.
  • Rør inn tomater, oregano, timian og rødvin. Kok opp. Skru ned varmen og la det surre i cirka 45 minutter.
  • Rør inn tomatpure. Krydre med salt og pepper.
  • Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann over middels varme. Ha i pasta og kok i 8-10 minutter, eller til pastaen er myk men fremdeles bitefast. La pastaen renne godt av.
  • Anrett pastaen på fire tallerkener. Hell sausen over. Strø på ferskrevet parmesan og server.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også