Spaghetti carbonara uten fløte

Spaghetti carbonara uten fløte

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Ufattelig lett og innbydende spaghetti carbonara uten fløte. Dette er en ekte italiensk klassiker. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær bacon i små biter og stek det i en stekepanne. Når det er sprøtt, legg det på en tallerken med tørkepapir.
  • Koker spaghetti i henhold til instruksjonene på pakken.
  • Bland egg, revet parmesan, pepper og litt salt i en bolle. Rør med en gaffel eller visp.
  • Hell vannet av spaghettien når den er ferdig. Ta kjelen av varmen og bland i eggeblandingen under omrøring, så eggene ikke koagulerer.
  • Bland spaghetti med bacon, og smak til med salt og nykvernet pepper. Ha litt revet parmesan på toppen og server umiddelbart.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest