Spaghetti carbonara

Spaghetti Carbonara

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Spaghetti Carbonara er en rask og god pasta klassiker. Denne oppskriften er med bacon, fløte, egg og parmesan. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Start med å kutte bacon i biter.
  • Kok opp vannet med 1.5 ts salt og hell i pastaen når vannet er kokt opp.
  • Fres løken til den er myk. Stek baconet til det er gyldent. Bland eggeplommene med fløten, parmesan, en klype salt og sort pepper.
  • Hell av spaghettien når den er kokt, og hell det i stekepannen med baconet, deretter hell over eggeblandingen og rør forsiktig over svak varme i 30 sekunder.
  • Fordel pasta carbonara på fire tallerkener og avslutt med hakket persille, litt revet parmesan og nykvernet sort pepper.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest