Meny

Spaghetti Carbonara

Spaghetti carbonara

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara er en rask og god pasta klassiker. Denne oppskriften er med bacon, fløte, egg og parmesan. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Start med å kutte bacon i biter.
  • Kok opp vannet med 1.5 ts salt og hell i pastaen når vannet er kokt opp.
  • Fres løken til den er myk. Stek baconet til det er gyldent. Bland eggeplommene med fløten, parmesan, en klype salt og sort pepper.
  • Hell av spaghettien når den er kokt, og hell det i stekepannen med baconet, deretter hell over eggeblandingen og rør forsiktig over svak varme i 30 sekunder.
  • Fordel pasta carbonara på fire tallerkener og avslutt med hakket persille, litt revet parmesan og nykvernet sort pepper.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også