Meny

Spekemat med smilende egg

Spekemat-med-smilende-egg

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Spekemat med smilende egg

Spekemat med smilende egg smaker herlig av sommer. Server som en enkel kveldsrett eller som en del av et koldtbord eller buffet.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ta eggene ut av kjøleskapet i god tid, gjerne kvelden før.
  • Smilende egg trenger 6-8 minutters koketid. La eggene ligge noen minutter i kaldt vann for å stanse kokeprosessen.
  • Stek asparges i en middelsvarm panne i noen minutter. Snitt asparges på langs. Legg opp babyspinat og asparges på tallerkner eller fat. Del eggene og legg dem på sammen med spekematen. 
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også