Meny

Spinat- og olivenpai

Spinat-og-olivenpai

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Spinat- og olivenpai

En god pai setter en spiss på måltidet. Denne paien har et sus av middelhavet over seg og passer kjempegodt til spekemat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre sammen smør/ margarin og mel. Elt inn vann til en smidig deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskap i minst 1 time.
  • Trykk deigen ut i en paiform (ca. 24 cm i diameter). Prikk paibunnen godt med en gaffel. Forstek ved 230 °C i ca. 15 minutter.
  • Visp sammen eggene i en bolle. Klem ut vannet fra den tinte spinaten og slå det vekk. Bruker du frisk spinat, damp den i ca. 2 minutter i litt vann og la den renne godt av. Ha i spinat og de andre ingrediensene, og hell fyllet over i den forstekte paibunnen.
  • Stek paien videre ved 220 °C i ca. 20 minutter.
  • Smaker ypperlig til spekemat.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også