Meny
Sprek-grønn-salat
Salat er supert når vi har det travelt og ønsker litt mat i en fei. I denne salaten skal alle ingrediensene være grønne, og den kan også serveres som tilbehør til både pølser, kylling og fisk 
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Fremgangsmåte
  • Vask og riv salatbladene.
  • Finhakk vårløk og stilkselleri. Skjær paprikaen i tynne strimler og del de grønne druene i to. Bland alt sammen i en stor bolle.
  • Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne så de får en gylden og fin farge.
  • Rist sammen alle ingrediensene til dressingen i et syltetøyglass og vend dette inn i salaten.
  • Dryss over ristede pinjekjerner før servering.
  • Server salaten til pølser, fisk eller kylling.
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter